Понедельник, 29.04.2024, 05:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Золотівський ліцей №16 Гірської міської територіальної громади

Меню сайту
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою


09:35
Тиждень початкової школи "Малятко"

         Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи "Малятко" в Золотівській багатопрофільній гімназії з 21.11 по 25.11.2016 р. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику: понеділок - "Ми - талановиті діти", вівторок - мовний день, середа - математичний день, четвер - природничий день, п'ятниця - день спорту.



         Відкриття відбулося на шкільній лінійці учнів початкової школи, де всіх присутніх привітали зі святом казкові герої та директор гімназії Заїка В. М. Відкриття тижня готували учні 1-4 класів під керівництвом Коваленко Н. М. На лінійці діти познайомилися з планом проведення тижня та були налаштовані на творчий підхід до отриманих завдань та активну участь у всіх запланованих заходах. І вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників на отримання позитивних емоцій справдилися.

         В перший день діти прийняли участь у творчому конкурсі "Ми - талановиті діти", в якому перші місця посіли Переяслова Анна (3 кл.), Лисогоров Кирило (2кл.), Стецюк Микита (1 кл.).

         Мовний день під керівництвом Ступак О. Б. відзначився цікавими конкурсами з розгадуванням мовних загадок та ребусів, проведенням флешмобу вишиванок, конкурсу читців віршів Т. Г. Шевченка та командного конкурсу "Українська мова - диво калинове".

         Математичний день був не менш цікавим. Леськова Н. В. запропонувала учням 1-3 класів розв'язати математичні кросворди, а учням 2-4 класів - пройти математичні лабиринти. Також був проведений командний конкурс "Математичний аукціон", де діти змогли продемонструвати всі свої навички з математики.

         Четвертий природничий день запам'ятався всім виступом екологічної агітбригади 4 класу. Разом з їх вчителем Євдокімовою Т. С. четверокласники показали нам, що може статися з нашою планетою, якщо ми не будемо бережливо ставитися до всіх багатств природи. Також на перервах були розгадані великі кросворди про рослини та тварин, діти знайомили зі  своїми маленькими улюбленцями за допомогою малюнків.

         П'ятниця - день спорту. В цей день вчитель 2 класу Коваленко Н. М. не дозволила сумувати жодному учневі на перервах. Було проведено безліч ігор та естафет. Також в цей день відбулося закриття тижня початкової школи "Малятко". На урочистій лінійці були нагороджені директором гімназії Заїкою В. М. дипломами та грамотами найактивніші учні. Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – найрозумніші, найталановитіші.

Переглядів: 483 | Додав: ZoloteMG1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

Copyright MyCorp © 2024
uCoz