Пятница, 03.05.2024, 07:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Золотівський ліцей №16 Гірської міської територіальної громади

Меню сайту
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою


15:21
Тиждень історії
«Подорож до минулого»

       З 23.01 по 27.01  у Золотівській багатопрофільній гімназії  проводився тиждень історії.

     Проведення предметного тижня є ефективним засобом підвищення пізнавального інтересу до вивчення  предмета, стимулювання творчої активності учнів.  

      Розпочався тиждень в понеділок  23.01. На шкільній лінійці вчителі історії Бережна А.І,Заїка В.М ознайомили учнів  із планом заходів. В день відкриття тижня у коридорі школи було оформлено виставку кращих стіннівок і малюнків учнів 5-х – 9-х класів «Минуле людства очима дітей», яку учні, батьки та гості мали можливість оглянути впродовж тижня.

    У вівторок  24.01 учні гімназії складали кросворди на історичну тематику. Добираючи матеріали до кросвордів,  діти  ознайомилися  із великою кількістю інформації. Учні школи мали можливість протягом тижня переглянути кросворди та отримати додаткову інформацію про історичних осіб. Незабутні враження залишилися в учнів 5-х та 7-х класів від виховного заходу присвяченому Дню Соборності України «Співаєм славу тій події і тепер», який підготували і провели учні 5, 7 та 8 класів.

     25 січня,  проведено  інтелект – шоу «Сім чудес світу. Сім чудес  України». Мета заходу: розширити знання учнів про стародавню культуру, активізувати пізнавальний інтерес дітей, розвивати інтелект, виховувати почуття прекрасного і прагнення жити в гармонії з навколишнім. Учні   переглянули відео «Сім чудес світу» під розповідь про історію чудес світу, яку підготували учні 8 класу, переглянули презентацію «Сім нових чудес світу» та «Сім чудес України».

     У четвер,26.01 було проведено конкурс знавців історії між учнями 5-6 класів. Перемогу здобув 5 клас. Вітаємо з перемогою! 

     У п’ятницю 27.01 вчителем історії  Бережною А.І  був проведений урок пам’яті „Голокост – пам’ять віків”, з елементами перегляду відеофільму про Бухенвальдський табір, який не залишив жодного учня байдужим до цієї трагедії. На завершальному етапі тижня учні були нагороджені грамотами, подяками, було визначеного «юного історика» нашої гімназії.

     Хто не знає своєї історії, той не вартий майбутнього! Тому  вчіть історію, вона вам ще не раз стане у нагоді!

                                                                                                   Бережна А.І, вчитель історії Золотівської багатопрофільної гімназії





Переглядів: 478 | Додав: ZoloteMG1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

Copyright MyCorp © 2024
uCoz