Воскресенье, 05.05.2024, 05:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Золотівський ліцей №16 Гірської міської територіальної громади

Меню сайту
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою


12:43
Тиждень англійської мови


З 13.02.2015 по 17.02.2017р. у Золотівській багатопрофільній гімназії проходив тиждень іноземної (англійської) мови.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. 
       Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 
 

 Протягом п’яти днів було проведено різноманітні конкурси, ігри, змагання, вікторини, що дало змогу залучити всі вікові групи дітей: від початкової школи до старшокласників.

У понеділок відбулася загальногімназійна лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови. На ній було оголошено план заходів на тиждень. Також учителя англійської мови Степачук Ю.М., Попов О.Г. виступили із повідомленням на тему "Важливість вивчення іноземної мови у сучасному світі”.  День продовжився вікториною «Do you know Great Britain?»з учнями 6 класу. Протягом тижня учні розучували вірші на англійській мові.

Вівторок розпочався з театралізованої вистави у виконанні учнів 5 класу на тему «Be my Valentine». Продовжили естафету учні 8 класу з відеоподорожжю до Лондона, захистом проектних робіт від учнів 7 класу «Історія виникнення Дня святого Валентина». Також було підбито підсумки конкурсу плакатів «Be my Valentine!» серед 5-11 класів. Діти підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально. Було визначено кращі роботи, які нагородили призами. Учні щиро раділи маленьким перемогам.

У середу в 7 класі був  проведениий конкурс «The Best English Learner»,та виставка малюнків «We learn English»серед молодших школярів. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. 

У четвер відбулися захід «The English Language Holiday»(для молодшої ланки 1-4 класи) та виставка найкращих словників та зошитів.

У п’ятницю проведена вікторина «Who wants to be a millionaire», поетичний фестиваль присвячений Шекспіру. Також було підбито підсумки тижня англійської мови та визначено і нагороджено грамотами, дипломами переможців й активних учасників.

Святкова атмосфера в гімназії сприяла успішній реалізації всіх спільних задумів.





 

Переглядів: 704 | Додав: ZoloteMG1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

Copyright MyCorp © 2024
uCoz