Воскресенье, 05.05.2024, 09:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Золотівський ліцей №16 Гірської міської територіальної громади

Меню сайту
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою


12:13
Шануймо подвиг героїв Майдану

                                                        

    16 лютого у Золотівській багатопрофільній гімназії для учнів 10 -11 класів був проведений виховний захід «Шануймо подвиг героїв Майдану», присвячений четвертій річниці Дня Гідності та Свободи.

     Метою заходу було вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянамиУкраїни.

    Виховний захід «Шануймо подвиг героїв Майдану», який підготували бібліотекар гімназії Федяєва О.А., та педагог-організатор Пунтус І.В. присвячений пам’яті саме тих людей, які розкрили нам очі, які змусили подивитися на життя зовсім по іншому, і які своїм прикладом показали, як треба сьогодні відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ. Захід відбувався у бібліотеці гімназії, учням була показана презентація «Герої майдану»,  бібліотекар розповіла про події, які відбувалися на майдані «Незалежності» чотири роки тому. Учні підготували та розповіли вірші про «Майдан» та його героїв. Була оформлена книжкова виставка «Слава Небесній сотні». Також у рамках заходу педагогом-організатором була проведена екскурсія до шкільного музею «Краєзнавець». По закінченні заходу учні вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання, та запалили свічки. Нехай кожен з нас торкнеться пам’ятті цього священного вогню- частинки вічного.

     Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

         

Переглядів: 437 | Додав: ZoloteMG1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

Copyright MyCorp © 2024
uCoz