Воскресенье, 05.05.2024, 09:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Золотівський ліцей №16 Гірської міської територіальної громади

Меню сайту
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою Святковий календар. Спілкуємося українською мовою


17:36
Призупинення навчально-виховного процесу

 

Золотівська багатопрофільна гімназія

Попаснянської районної  ради

Луганської області

НАКАЗ

09.12.2016  р.                      м. Золоте                             №225 о/д

 

Про призупинення

 навчально-виховного процесу

 

     На  підставі протоколу засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Попаснянської райдержадміністрації  Луганської області від 09.12.2016р.   «Про заходи щодо запобігання розповсюдження  грипу та ГРВІ у Попаснянському районі»,наказу відділу освіти Попаснянської РДА від 09.12.2016р. №187-н « Про призупинення навчально-виховного процесу у закладах освіти Попаснянського району» та з метою  недопущення виникнення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань, розповсюдження захворюваності серед учасників навчально-виховного процесу

НАКАЗУЮ:

1. Припинити навчально-виховний процес  у Золотівській багатопрофільній гімназії  з 12 грудня 2016 року по 21 грудня 2016 року.

2. На період карантину відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів.

3. Завгоспу гімназії:

3.1. Забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження розповсюдження грипу і гострих респіраторних інфекцій.

3.2. Забезпечити проведення робіт щодо підтримки функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, а також необхідного температурного  режиму у гімназії.

4. Оплату праці працівникам гімназії та педагогічним працівникам проводити у розмірі 100% тарифної ставки встановленого працівникові розряду.

5. Заступнику директора з НВР Козаченко В.Л.  розробити заходити щодо   інтенсифікації та ущільнення  програми відповідно до навчальних планів під час карантину та після нормалізації епідемічної ситуації.

6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Директор гімназії                                                                В.М.Заїка

Переглядів: 374 | Додав: ZoloteMG1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою

Copyright MyCorp © 2024
uCoz